Dics-Suli

Nyári Dicsőítő és Próféta Iskola Meghívó

Nyári Dicsőítő és Próféta Iskola Meghívó

Dics-Suli 2023

Pásztori meghívó

Kedves Testvérem!

Idén immáron 22. alkalommal kerül megrendezésre a Nyári Dicsőítő és Próféta Iskola, ahova ezúton szeretnénk invitálni Téged és gyülekezeted tagjait.

A Dics-Suli legfőbb célja a kezdetektől a magyarországi ébredés segítése, és úgy véljük, ebben jelentős szerephez jut a valódi, szellemi, az Isten iránti elkötelezett dicsőítés és imádat is.

Szolgálatunk felekezetközi szolgálat, és hiszünk abban, hogy ha a felekezeti hátterünktől függetlenül, egységben, egy szívvel tudunk az Úr elé járulni, tanulni, fejlődni, akkor számtalan különböző szolgálati területen lehetőség nyílik a szellemi fejlődésre, amelynek gyümölcseit a gyülekezeteken belül lehet kamatoztatni.

Szeretnénk támogatni az eklézsiát, bátorítani, fejlődésre buzdítani a dicsőítő szolgálókat, így ha van benned, gyülekezeted vezetőségében nyitottság, örömmel látnánk Titeket alkalmainkon, ezzel is erősítve az egységet és elősegítve közös épülésünket.

A táborban a dicsőítő kurzusok mellett helyet kap két további iskola is, az Evangélista és Próféta Iskola, így az ilyen érdeklődésű testvéreket is szeretettel várjuk.

A tábor időpontja:

2023. július 12-15. Dicsőítő és Evangélista Iskola

2023. július 16. Dicsőítő és Próféta Konferencia

2023. július 17-19. Próféta Iskola

A tábor helyszíne: Debrecen, Kassai úti Campus

További információkat a következő linken találsz: https://www.dics-suli.hu/nyari-tabor-2023/

Lentebb találsz néhány invitáló grafikát, amelyek rákattintva letölthetőek és  kivetíthetőek a gyülekezet alkalmain, illetve belekerülhetnek a Pásztori Levélbe is, amennyiben hirdetnétek a tábort – amit előre is hálásan köszönünk.

A tábor mellett idén először megrendezésre kerül két workshop is, amelyeken szeretnénk bátorítani, segíteni a dicsőítőket, ellátni őket szakmai tanácsokkal. Budapesti workshopunk már megrendezésre került, de nagyváradi eseményünkre továbbra is szeretettel várunk minden érdeklődőt. 

Bővebb információ: https://www.dics-suli.hu/workshop/

A nagyváradi workshopok időpontja és Facebook eseménye:

2023. június 24. Nagyvárad Workshop

Szeretettel várunk Téged és gyülekezeted tagjait workshopjainkon, illetve július 12-19. között Debrecenben!

Áldással,
Lakatos Péter
a Szabadkeresztény Egyház püspöke
a Nyári Dicsőítő és Próféta Iskola alapítója, szervezője

Nincs találat.

A hangszeres és az énekes kurzusok során elsősorban az új dalok megismerésére, és az azokban felmerülő problémákra, azokkal kapcsolatos fontos tudnivalókra koncentrálunk. Nem zajlik zeneiskolai szintű oktatás, inkább szeretnénk tanácsot, módszereket, inspirációkat adni. Interaktív, workshop-szerű kurzusokon abban szeretnénk segíteni, amire a legnagyobb szükséged van, ezért a regisztráció során akár előre is jelezheted (sőt, erre kifejezetten kérünk is), ha valamilyen téma jobban érdekel!

Dicséret vezetés kurzus (Kurzus felelős: Lakatos Péter)
A Dics-Suli tanári csapat dicséret vezetői adnak tovább fontos tanításokat, megértéseket, amelyek sokat segíthetnek a tovább lépésben. Az előadásokat interaktív formában tartjuk, mindig lesz lehetőség kérdezni, olyan témákat felvetni, amelyek még érdekelnének.

Producer és hangszerelés kurzus (Kurzus vezető: Ferencz Péter Peet)
Betekintést kaphatsz egy dal hangszerelésének fontos szempontjaiba, kérdezhetsz, tanulhatsz tapasztalt producertől. Jó, ha vannak kérdéseid akár konkrét hangszerelési, dal szerkesztési, vagy más produceri területeken, mert itt megbeszélheted őket.

Dalíró, dalfordító kurzus (Kurzus vezető: Kerekes Ernő)
Alkotó folyamatokban, dalok szerzése, csiszolása, szövegírás, dalszöveg fordítás témákban kaphatsz hasznos tanácsokat, inspirációkat. A kurzus során valamilyen közös alkotásra, csapat munkára is lehetőség nyílik majd.

HANGADÓK – gyerek dics (Kurzus vezetők: Rajz Andi, Köves Dorkás)
Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a felnövekvő, ifjú generáció is megtalálja a helyét Isten dicséretében! Ezen a kurzuson szeretettel várjuk a 8-14 éves gyermekeket, hogy tanuljanak a dicsőítésről, és be is kapcsolódhassanak Istenünk magasztalásába. A kurzusra azokat az idősebb, akár felnőtt érdeklődőket is várjuk, akik elhívást éreznek magukban a gyerekszolgálat, illetve a tánc iránt, így tanulva ezekről a szolgálatokról. 

Kreativitás és Festészet kurzus (Kurzus vezetők: Csonka Mónika, Vácziné Nyári Eszter, Noemi Eva Marian)
Az elmúlt évek során a Dics-suliban megrendezett Kreativitás és Festészet kurzus sokunkat indított el egy olyan úton, amelyen azóta is fejlődünk, tanulunk és alkotunk. Linwood Berry mentorálása és festői ajándéka adta az alapot egy hasonló, de kicsit mégis más Festészet kurzusnak, amit idén három tanítványa fog megtartani. Istent dicsőítjük és mások felé szolgálunk továbbra is a művészet ezen ágával.