Gyakori kérdések

A jelenleg érvényben lévő járványügyi szabályozások értelmében OLTÁSI IGAZOLVÁNY NÉLKÜL IS részt tudsz venni a táborban, a napközbeni és az esti alkalmakon is. Azonban kérjük, figyeld a felületeinket, mert az aktuális, mindenkor érvényes járványügyi szabályozások alapján a részvétel feltételei változhatnak.

Nem szükséges maszkot viselni a táborban.

Mivel 8-14 év közötti gyerekek már jelentkezhetnek a Hangadó gyerekdics kurzusra, így a részvétel 8 év alatti gyermekeknek ingyenes a táborba. 3-8 éves korig ingyenes gyermekfelügyeletet biztosítunk az esti alkalmak alatt, a további időszakokban a helyszínen van lehetőség hozzájárulni a gyerekfelügyelet költségeihez.

Igen, az alkalmak alatt biztosítunk gyermekfelügyeletet 3-tól 8 éves korig. Az esti alkalmak alatt a gyermekfelügyelet ingyenes, a további időszakokban a helyszínen van lehetőség hozzájárulni a gyerekfelügyelet költségeihez. Kérjük regisztráld be gyermeked is, hogy tudjuk, hány gyermeket várjunk.
8 éves kortól már részt vehetnek a kurzusokon, táborozóként a tábordíj rájuk is vonatkozik.

Szállásfoglalásra a Dics-Suli regisztrációs felületén nincs lehetőség a szállást és ellátást egyénileg szükséges biztosítani. 
A Campus Hotelben fenntartott szobák száma elfogyott!
Bátorítunk, nézd meg milyen egyéb szállás lehetőségek vannak Debrecenben, tippekkel mi is segíteni fogunk hamarosan, figyeld oldalunkat.

A Campus Hotelben fenntartott szobák száma elfogyott! Ha bármilyen igényed felmerül a lefoglalt és visszaigazolt szállással kapcsolatosan (pl. gyermek részére kiságy kérése, szállás módosítása, lemondása) miután a Campus Hotel felvette veled a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken tudod jelezni:

Telefonszám: 06 52 529 100
E-mail cím: miklosine.takacs.nikolett@unideb.hu

A szállás díjmentes lemondására 2022. július 20-ig van lehetőség.

A Campus Hotelben fenntartott szobák száma elfogyott!
A szállás lefoglalásakor volt lehetőség a Campus Hotel foglalási felületén a megjegyzés rovatban megjelölni kivel szeretnél egy szobában lenni. 
Amennyiben nem jelöltél meg szobatársat, úgy a Campus Hotel veled azonos nemű, hasonló szobaigénnyel rendelkező jelentkezőt osztott be melléd.

Ellátást továbbra is a Campus Hotelen keresztül lehet igényelni.

A reggeli kontinentális vagy svédasztalos rendszerben történik a létszám függvényében, az ebéd napi menükínálatból választható a helyszínen. 

A vacsora menüválasztást az adott nap és a választott menü betűjelének feltüntetésével kell megadni a foglalási oldal Megjegyzés mezőjében.
A menü elérhető weboldalunk Szállás és ellátás menüpontjában.

0. nap nem, lesz a tábor hétfőn egy esti alkalommal kezdődik.

Az esti alkalmak élőben közvetítve lesznek!  

Az iskolákról és a tervezett kurzusokról a Nyári Tábor menüpont alatt tájékozódhattok.

A regisztráció során van lehetőségetek kiválasztani a kurzusokat, amelyeket szeretnétek részt venni. Kérünk titeket, hogy legalább
egy kurzust jelöljetek meg, és írjátok meg nekünk, miről szeretnétek leginkább hallani a hét során! Örülünk, ha előzetesen készültök kérdésekkel, amit aztán a kurzusvezető tanárokkal közösen megbeszélhettek.

A tavalyi évhez hasonlóan idén is tervezünk inspiráló előadásokat és közös programokat, amelyen az összes iskola (Dics-Suli, Próféta
Suli, EvangSuli) jelen van.

A kottákat hangjegyes és akkordos verzióban a ‘Kották’ menüpont alatt találod.  A sávokra lebontható dalok pedig honlapunk Hangfelvételek menüpontja alatt találhatók meg.

A Kapcsolat menüpont alatt tudtok nekünk üzenetet küldeni a regisztracio@dics-suli.hu e-mail címre. Igyekszünk minél előbb válaszolni mindenkinek. Megértéseteket köszönjük!

TÁMOGASS MINKET

K&H Bank
10400339-50526671-78541010

Ha szeretnéd támogatni minket, akkor a fenti számlaszámon megteheted