Gyakran ismételt kérdések

A jelenlegi járványügyi helyzet miatt a tábor és az esti alkalmak is az aktuális előírásoknak megfelelően – jelen szabályozás szerint védettségi igazolvánnyal – látogathatóak. A szabályokat figyelemmel kísérjük, és folyamatosan frissítjük a részvételi információkat!

A szülővel érkező 18 év alattiaknak nem szükséges a védettségi igazolvány.


Mivel a tábor alkalmai csak védettségi igazolvánnyal látogathatóak, így nem kell maszkot viselniük a résztvevőknek.

A Dics-Suli továbbítja a Campus Hotel részére a szállásigényedet (melybe belefoglalja a szobatársadra, a szobatípusra és minden egyedi kérésre vonatkozó igényedet), mely után a Campus Hotel kiküld egy visszaigazolást a szállásodról, és a fizetendő összegről, a fizetési módokról.

Ezután a Campus Hotel részére kell átutalni a szállás díját a visszaigazolásban küldött információk alapján. 

Ha ezek után bármilyen igényed felmerül a szállással kapcsolatosan (pl. gyermek részére kiságy kérése, szállás módosítása) azt a Campus Hotelnél tudod jelezni, az alábbi elérhetőségeken:

Telefonszám: 06 52 529 100
E-mail cím: miklosine.takacs.nikolett@unideb.hu

Ha bármilyen igényed felmerül a szállással kapcsolatosan (pl. gyermek részére kiságy kérése, szállás módosítása) azt a Campus Hotelnél tudod jelezni, az alábbi elérhetőségeken a jelentkezési határidőig, azaz 2021. július 9-ig.

Telefonszám: 06 52 529 100
E-mail cím: miklosine.takacs.nikolett@unideb.hu

Ha már tudod, hogy kivel szeretnél egy szobában aludni, akkor van lehetőséged a regisztrációs űrlapon ezt megjelölni, és mi ezt figyelembe vesszük.
Amennyiben nem jelölsz meg szobatársat, úgy a Campus Hotel veled azonos nemű, hasonló szobaigénnyel rendelkező jelentkezőt fog beosztani melléd.

FONTOS!

Amennyiben nincsen olyan jelentkező, aki szintén ugyanolyan típusú szobában szeretne lenni, akkor csak kevesebb férőhelyes szobában tudunk elhelyezni, melynek költsége magasabb lehet.

Nem, az étkezést mindenkinek egyénileg szükséges megoldania.

0. nap nem, lesz a tábor hétfőn egy esti alkalommal kezdődik.

Az esti alkalmak élőben közvetítve lesznek!  

Idén egy igazán különleges tábor vár ránk, ahol számos új dologgal és meglepetéssel várunk titeket. A korábbi évektől eltérően a jelentkezés során csupán azt szükséges megadni, hogy melyik iskolába jelentkezel, mivel a kurzusok rendszere megváltozik. Több olyan alkalmat tervezünk, amin egy-egy iskolából (Dics-Suli, Próféta Suli, EvangSuli) mindenki jelen van. Ezen felül új típusú workshopok és inspiráló előadások is várnak minden táborozót számos különböző témában.
Az iskolákhoz tartozó kurzusokat a helyszínen hirdetjük majd.

Az elérhetőségeink menüpont alatt tudtok nekünk üzenetet küldeni. Igyekszünk minél előbb válaszolni mindenkinek. Megértéseteket köszönjük!

Igen, az alkalmak alatt biztosítunk gyermekfelvigyázást.

A kották és sávokra lebontható dalok a honlapunk, ‘Hanganyagok’ menüpontja alatt találhatóak meg.

TÁMOGASS MINKET

K&H Bank
10400339-50526671-78541010

Ha szeretnéd támogatni minket, akkor a fenti számlaszámon megteheted