Gyakori kérdések

A jelenleg érvényben lévő járványügyi szabályozások értelmében OLTÁSI IGAZOLVÁNY NÉLKÜL IS részt tudsz venni a táborban, a napközbeni és az esti alkalmakon is. Azonban kérjük, figyeld a felületeinket, mert az aktuális, mindenkor érvényes járványügyi szabályozások alapján a részvétel feltételei változhatnak.

Nem szükséges maszkot viselni a táborban.

Mivel 8-14 év közötti gyerekek már jelentkezhetnek a Hangadó gyerekdics kurzusra, így a részvétel 8 év alatti gyermekeknek ingyenes a táborba. 3-8 éves korig ingyenes gyermekfelügyeletet biztosítunk az esti alkalmak alatt, a további időszakokban a helyszínen van lehetőség hozzájárulni a gyerekfelügyelet költségeihez.

Igen, az alkalmak alatt biztosítunk gyermekfelügyeletet 3-tól 8 éves korig. Az esti alkalmak alatt a gyermekfelügyelet ingyenes, a további időszakokban a helyszínen van lehetőség hozzájárulni a gyerekfelügyelet költségeihez. Kérjük regisztráld be gyermeked is, hogy tudjuk, hány gyermeket várjunk.
8 éves kortól már részt vehetnek a kurzusokon, táborozóként a tábordíj rájuk is vonatkozik.

Szállásfoglalásra a Dics-Suli felületén nincs lehetőség, a szállást és ellátást egyénileg, közvetlenül a Campus Hotel foglalási felületén szükséges foglalni.

Foglalásodban használd a DICS-SULI 2022 kódot, hogy a tábor idejére érvényes kedvezményes szállásárakat tudja biztosítani a hotel. 

A szállásigényedbe foglald bele a szobatársadra, a szobatípusra és minden egyedi kérésre vonatkozó igényedet, melyre válaszul a Campus Hotel kiküld egy visszaigazolást a szállásodról, és a fizetendő összegről, a fizetési módokról. (Ha nem szeretnél péntek reggel kiköltözni a szobából, a péntek éjszakai szállást is szükséges lefoglalni!)

Ezután a Campus Hotel részére kell átutalni a szállás díját a visszaigazolásban küldött információk alapján. 

Ha ezek után bármilyen igényed felmerül a szállással kapcsolatosan (pl. gyermek részére kiságy kérése, szállás módosítása) azt a Campus Hotelnél tudod jelezni, az alábbi elérhetőségeken:

Telefonszám: 06 52 529 100
E-mail cím: miklosine.takacs.nikolett@unideb.hu

Ha bármilyen igényed felmerül a szállással kapcsolatosan (pl. gyermek részére kiságy kérése, szállás módosítása, lemondása) miután a Campus Hotel felvette veled a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken tudod jelezni:

Telefonszám: 06 52 529 100
E-mail cím: miklosine.takacs.nikolett@unideb.hu

A szállás díjmentes lemondására 2022. július 20-ig van lehetőség.

Ha már tudod, hogy kivel szeretnél egy szobában aludni, akkor van lehetőséged a Campus Hotel foglalási felületén ezt a megjegyzés rovatban megjelölni.
Amennyiben nem jelölsz meg szobatársat, úgy a Campus Hotel veled azonos nemű, hasonló szobaigénnyel rendelkező jelentkezőt fog beosztani melléd.

FONTOS!

Amennyiben nincsen olyan jelentkező, aki szintén ugyanolyan típusú szobában szeretne lenni, akkor csak kevesebb férőhelyes szobában tudunk elhelyezni, melynek költsége magasabb lehet.

Ellátást külön kell igényelni, erre a szállásfoglaláskor, a Campus Hotel foglalási felületén van lehetőség.

A reggeli kontinentális vagy svédasztalos rendszerben történik a létszám függvényében, az ebéd napi menükínálatból választható a helyszínen. 

A vacsora menüválasztást az adott nap és a választott menü betűjelének feltüntetésével kell megadni a foglalási oldal Megjegyzés mezőjében.
A menü elérhető weboldalunk Szállás és ellátás menüpontjában.

0. nap nem, lesz a tábor hétfőn egy esti alkalommal kezdődik.

Az esti alkalmak élőben közvetítve lesznek!  

Az iskolákról és a tervezett kurzusokról a Nyári Tábor menüpont alatt tájékozódhattok.

A regisztráció során van lehetőségetek kiválasztani a kurzusokat, amelyeket szeretnétek részt venni. Kérünk titeket, hogy legalább
egy kurzust jelöljetek meg, és írjátok meg nekünk, miről szeretnétek leginkább hallani a hét során! Örülünk, ha előzetesen készültök kérdésekkel, amit aztán a kurzusvezető tanárokkal közösen megbeszélhettek.

A tavalyi évhez hasonlóan idén is tervezünk inspiráló előadásokat és közös programokat, amelyen az összes iskola (Dics-Suli, Próféta
Suli, EvangSuli) jelen van.

A kottákat hangjegyes és akkordos verzióban a ‘Kották’ menüpont alatt találod.  A sávokra lebontható dalok pedig honlapunk Hangfelvételek menüpontja alatt találhatók meg.

A Kapcsolat menüpont alatt tudtok nekünk üzenetet küldeni a regisztracio@dics-suli.hu e-mail címre. Igyekszünk minél előbb válaszolni mindenkinek. Megértéseteket köszönjük!

TÁMOGASS MINKET

K&H Bank
10400339-50526671-78541010

Ha szeretnéd támogatni minket, akkor a fenti számlaszámon megteheted