Gyakran ismételt kérdések

A járványügyi jogszabályok változásának köszönhetően mostantól VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY NÉLKÜL IS részt tudsz venni a táborban! 
Nincs szükség igazolványra sem a napközbeni, sem az esti alkalmak alatt, így hívunk téged az idei különleges JUBILEUMI táborba!

Nem szükséges maszkot viselni a táborban.

Igen, 14 éves kor alatti gyermekeknek ingyenes a részvétel a táborba. 3-tól 8 éves korig ingyenes gyermekfelügyeletet biztosítunk az alkalmak alatt.

Július 9-g történő regisztráció esetén a Dics-Suli továbbítja a Campus Hotel részére a szállásigényedet (melybe belefoglalja a szobatársadra, a szobatípusra és minden egyedi kérésre vonatkozó igényedet), mely után a Campus Hotel kiküld egy visszaigazolást a szállásodról, és a fizetendő összegről, a fizetési módokról.

Ezután a Campus Hotel részére kell átutalni a szállás díját a visszaigazolásban küldött információk alapján. 

Ha ezek után bármilyen igényed felmerül a szállással kapcsolatosan (pl. gyermek részére kiságy kérése, szállás módosítása) azt a Campus Hotelnél tudod jelezni, az alábbi elérhetőségeken:

Telefonszám: 06 52 529 100
E-mail cím: miklosine.takacs.nikolett@unideb.hu

Ha bármilyen igényed felmerül a szállással kapcsolatosan (pl. gyermek részére kiságy kérése, szállás módosítása) miután a Campus Hotel felvette veled a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken tudod jelezni a jelentkezési határidőig, azaz 2021. július 9-ig.

Telefonszám: 06 52 529 100
E-mail cím: miklosine.takacs.nikolett@unideb.hu

Ha már tudod, hogy kivel szeretnél egy szobában aludni, akkor van lehetőséged a regisztrációs űrlapon ezt megjelölni, és mi ezt figyelembe vesszük.
Amennyiben nem jelölsz meg szobatársat, úgy a Campus Hotel veled azonos nemű, hasonló szobaigénnyel rendelkező jelentkezőt fog beosztani melléd.

FONTOS!

Amennyiben nincsen olyan jelentkező, aki szintén ugyanolyan típusú szobában szeretne lenni, akkor csak kevesebb férőhelyes szobában tudunk elhelyezni, melynek költsége magasabb lehet.

Nem, az étkezést mindenkinek egyénileg szükséges megoldania.

0. nap nem, lesz a tábor hétfőn egy esti alkalommal kezdődik.

Az esti alkalmak élőben közvetítve lesznek!  

Idén egy igazán különleges tábor vár ránk, ahol számos új dologgal és meglepetéssel várunk titeket. A korábbi évektől eltérően a jelentkezés során csupán azt szükséges megadni, hogy melyik iskolába jelentkezel, mivel a kurzusok rendszere megváltozik. Több olyan alkalmat tervezünk, amin egy-egy iskolából (Dics-Suli, Próféta Suli, EvangSuli) mindenki jelen van. Ezen felül új típusú workshopok és inspiráló előadások is várnak minden táborozót számos különböző témában.
Az iskolákhoz tartozó kurzusokat a helyszínen hirdetjük majd.

Az elérhetőségeink menüpont alatt tudtok nekünk üzenetet küldeni a regisztracio@dics-suli.hu e-mail címre. Igyekszünk minél előbb válaszolni mindenkinek. Megértéseteket köszönjük!

Igen, az alkalmak alatt biztosítunk gyermekfelvigyázást 3tól 8 éves korig. A gyermekfelügyelet ingyenes, de kérjük regisztráld be gyermeked is, hogy tudjuk hány gyermeket várjunk.
14 éves kortól már részt vehetnek a kurzusokon, táborozóként a tábordíj rájuk is vonatkozik.

A kották és sávokra lebontható dalok a honlapunk, ‘Hanganyagok’ menüpontja alatt találhatóak meg.

TÁMOGASS MINKET

K&H Bank
10400339-50526671-78541010

Ha szeretnéd támogatni minket, akkor a fenti számlaszámon megteheted