Dics-Suli

Workshop

Workshop

Dicsőítő workshopok

Idén már a Nyári Tábort megelőzően találkozhatsz a Dics-Suli csapatával, Dicsőítő Workshopok keretében!
 
Ha foglalkoztatnak olyan kérdések, hogy hogyan használd a hangod, zenei tehetséged, szavaid, hogyan mélyülj el az imádatban, hogyan teremts egységet a gyülekezetben a dicsőítés által, ez a program neked szól!
 
Az egész napos workshopokon a tanári csapat szakképzett zenészei, énekesei és dicsőítésvezetői fognak mentorálni, megosztani tudásukat, tapasztalataikat: a dicsőítő szolgálatban való növekedésre fogunk koncentrálni, és célunk, hogy minden résztvevő dicsőítésvezető és dicsőítő tudjon meríteni és fejlődni ezen az alkalmon keresztül, támogatva kiteljesedésüket a szolgálatban.
 
A nap során zenekari gyakorlat keretein belül lehetőség lesz dicsőítő zenekarként bemutatkozni, ahol a tanárok szakmai visszajelzést adnak a csapatoknak, segítve zenei és szellemi fejlődésüket.
 
Este a napot egy nyitott dicsőítő alkalommal zárjuk. 
 
Ha dicsőítő, dicsőítésvezető vagy, szeretnél beállni a gyülekezeted dicsőítésébe, vagy csak szeretnéd jobban megérteni, miről is szól a dicsőítés, itt a helyed!
 
Emellett a workshopok arra is nagyszerű lehetőséget nyújtanak, hogy megismerkedhess sok más dicsőítővel, szolgálóval, akik Magyarország különböző régióiból, a határon túlról, különféle gyülekezetekből érkeznek, így valójában egymástól is sok inspirációt nyerhetünk.
 
Növekedj szellemben, hogy a gyülekezeted is növekedni tudjon általad!
Budapesti workshopunkat május 27-én már megtartottuk, ahol közel 100 résztvevő tudott épülni az elhangzott tanítások, fórumbeszélgetések által, valamint együtt tudtuk dicsőíteni Mindenható Atyánkat. 

Ha lemaradtál, ne csüggedj, nagyváradi workshopunkra továbbra is tudsz jelentkezni:
Időpont: 2023. június 24.
Helyszín: Impact terem, Nagyvárad (RO) (Strada Vasile Alecsandri 10, Oradea, Románia)
 
Program:
09:00-10:00 Érkezés, regisztráció
10:00-12:30 Dicsőítés, dicsőítésről szóló tanítások
12:30-13:30 Ebédszünet
13:30-17:00 Dicsőítő szeminárium, zenekari gyakorlat, színpadi jelenlét workshop
17:00-18:00 Szünet
18:00-21:00 Dicsőítő koncert a Dics-Suli tanári csapatával
 
A belépés az egész napos programra és az esti dicsőítésre is ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.
Dicsőítő csapat jelentkezés a zenekari gyakorlatra:
A regisztráció során tudtok előre jelentkezni a délutáni zenekari gyakorlatra a felületen kért információk megadásával. 
Egy, maximum két előre kiválasztott dicsőítő dal előadását követően a Dics-Suli tanári csapata visszajelzést ad nektek szakmai szempontok alapján, hogy miben látnak fejlődési lehetőséget a csapatotokban. 
 
A kiválasztott dalokat a regisztrációtok visszaigazolását követően, a workshop előtt e-mailben kell majd elküldenetek nekünk, ehhez majd minden szükséges információt a visszaigazolásban megtaláltok.  
Javasoljuk, hogy a korábbi évek Dics-Suli repertoárjából válogassatok, amelyekhez a kottákat a Dics-Suli weboldalán eléritek.
 
 
A helyszínen rendelkezésre áll majd: dob, billentyű, gitárerősítő illetve mikrofonpark, minden további hangszert saját magatoknak kell biztosítanotok.
 
Felhívjuk figyelmeteket, hogy a korlátozott időkeret miatt összesen 6 csapatot tudunk majd meghallgatni, így érdemes mielőbb jelentkezni!
Regisztrációval kapcsolatos kérdés esetén keress minket az informacio@dics-suli.hu e-mail címen. 
 
Van még egy meglepetésünk: a workshopon való részvétellel lehetőséged lesz a helyszínen kedvezményes áron regisztrálni az idei Nyári Dicsőítő és Próféta Iskolába!
 
Sőt, a workshopokra a Dics-Suli Webshop is kitelepül, így korábban leadott online rendeléseid itt személyesen átveheted, illetve válogathatsz a webshop helyszínen elérhető termékei közül.

Kövessétek nagyváradi workshopunk facebook esemény oldalát is: https://fb.me/e/13RmJ4xKH

Workshop regisztráció