Július 17-20. 

Próféta Suli 2023

Kurzus információk

Ahogy a Nyári Dicsőítő Iskola bevezetőjében is olvashattátok, a Dics- és Próféta Suli továbbra is egységben, egy szívvel, egy szájjal magasztalja a Mindenhatót: a Dics-Suliban találkozhattok a Próféta Suli vezetőinek tanításaival, a Próféta Suliban pedig képviselteti magát a Dics-Suli tanári csapata, így erősítve egységünket és közösségünket.

A Próféta Suli a vasárnapi közös konferenciával kezdődik, és a többi napon is lehetőségünk lesz arra, hogy reggeltől estig együtt tudjuk tölteni az időt Isten jelenlétében, izgalmas képzéseken, gyakorlati módon tanuljunk, fejlődjünk, lépjünk előre az elhívásunkban.

Érzékeljük a kor kihívásait országunkban, Európában. Szeretnénk jobban kitekinteni saját környezetünkön túl olyan területekre, ahol prófétai látásmóddal, felelősséggel tudunk gondolkodni és adott esetben cselekedni is.

A szolgálói csapatnak ebben az évben sokkal szűkebb időkeret áll rendelkezésre, de hisszük, hogy tartalmas, emlékezetes napokat fogunk megélni.

Nagy örömünkre idén ismét Dr. Sharon Stone lesz a vendégünk, aki nemcsak az Európai Prófétai Tanács vezetője, hanem számunkra egy mentor és jó barát is, akitől sokat tanultunk az évek során.

Mivel az elmúlt években sok új és fiatal személy vesz részt csapatunkban, ezért úgy látjuk, hogy vissza kell térnünk olyan korábbi képzésekre, amik segítik a prófétálás, prófétai gondolkodás fejlődését (gyakorlatozások, prófétai alapok tanítása, stb.) 

Lesznek Jelenlét alkalmak, amik szabad, spontán módon fogják a Szent Szellem munkáját életre hívni.

A szerdai napon lehetőség lesz az Alabástrom Projekt működését megismerni és részt venni az esti alkalmon.

Öt csoportban lesznek tanítások, képzések, a jelentkezéséhez szeretnénk segítséget nyújtani az alábbiakban:

Kezdő kurzus: azok számára javasoljuk, akik csak néhány alkalommal tudtak részt venni az évek során ilyen jellegű képzéseken, illetve év közben nincs lehetőségük prófétai közegben mozogni.

Haladó kurzus: azok számára, akik már többször, rendszeresen vettek részt prófétai képzéseken, de hiányzik számukra a gyakorlati kilépés.

Ifi kurzus: 25 év alatti fiatalok számára, akik szeretnének növekedni a prófétálásban. 

Mentori kurzus: meghívásos alapon történik azok számára, akik az Alabástrom Projektben mentorként szolgálnak.

Dicsőítő kurzus: műhelymunka azoknak, akik dicséretekben megnyilvánuló prófétaiságra vágynak.

Dicsőítő kurzusról bővebben:

„Új éneket adott a számba, Istenünknek dicséretét. Sokan látják ezt, félik az Urat, és bíznak benne.”

‭‭Zsoltárok‬ ‭40‬:‭4‬ ‭

Mit jelent az istenfélő ember számára az új dal? Hogyan érhetjük el az Örökkévalót övező dicsőség forrásait? Ez a kurzus egy műhelymunkára hívja azokat, akik dicséretekben megnyilvánuló prófétaiságra vágynak.

Vegyél részt egy új dal születésében!

Várunk szeretettel és izgalommal!

A Nemzeti Próféta Mozgalom (NPM) és a Próféta Suli szervezői

A Próféta Suli időtartama: 2023 július 17–20.
 
A kurzus költsége
Ha már most tudod, hogy ott leszel az idei táborban, biztosítsd a részvételed! Lehetőség van napijegy vásárlására is, amennyiben nem egész héten szeretnél részt venni a táborban.

A tábor július 20-án, csütörtökön egy közös reggelivel zárul. 

 
Előzetes regisztráció esetén: 10.000 Ft/fő
Napidíj: 4.000 Ft/fő/nap
 
A 2023. július 16-án, vasárnap megrendezésre kerülő Dicsőítő és Próféta Konferencián a részvétel ingyenes, ám előzetes regisztrációhoz kötött.