Regisztráció információk

KEDVES JÖVENDŐBELI RÉSZTVEVŐNK!

Köszönjük érdeklődésedet a 2022. évi Nyári Dicsőítő és Próféta Iskola programja iránt!

Előzetes regisztrációra július 24-én éjfélig van lehetőséged, ezt követően a helyszínen tudsz regisztrálni.

A jelentkezés beérkezését követően azonnal küldünk egy automatikus visszajelzést, amely tartalmazza a hozzánk beérkezett adatokat. Az ezt követő időszakban kezdjük meg a jelentkezés konkrét feldolgozását, de kérünk légy türelemmel, amint tudunk, jelentkezünk.

A tábor időtartama: 2022.07.25 – 2022.07.29.
A tábor hétfőn az esti alkalommal kezdődik és a péntek esti alkalommal zárul.

A TÁBOR KÖLTSÉGE

Július 25-29.
DICS-SULI 2022 napijegy: 4.000 Ft/fő

Lehetőség van napijegy vásárlására is, amennyiben nem egész héten szeretnél részt venni a táborban.

A táborban való részvétel 8 év alatti gyerekek számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Amennyiben a tábori regisztrációdon szeretnél módosítani (például mely napokon szeretnél részt venni), vagy további kérdésed merülne fel az eseménnyel kapcsolatosan, a Dics-Suli alábbi elérhetőségén kereshetsz minket: regisztracio@dics-suli.hu

Gyerekfelügyelet
Az alkalmak ideje alatt egész héten van lehetőség gyerekfelügyelet igénylésére 3-8 éves kor között. A helyszínen van lehetőség hozzájárulni a gyerekfelügyelet költségeihez.

Szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy a gyerekfelügyelet és a Hangadók-gyerekdics kurzus két különböző foglalkozás – utóbbira 8-14 éves kor közötti gyerekeket várunk, akik érdeklődnek Isten dicsőítése iránt.

COVID információk

A jelenleg érvényben lévő járványügyi jogszabályok értelmében VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY NÉLKÜL IS részt tudsz venni a táborban! Nincs szükség igazolványra sem a napközbeni, sem az esti alkalmak alatt.

Szállás és ellátás

Szállásfoglalásra a Dics-Suli regisztrációs felületén nincs lehetőség a szállást és ellátást egyénileg szükséges biztosítani. 

A Campus Hotelben fenntartott szobák száma elfogyott!
Azonban mindenképpen szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani egy másik szálláslehetőséget:
a Kossuth Kollégium várja megkereséseiteket,
a Campus Hotellel megegyező kedvezményes árakon!
A Kollégium mindössze egy kellemes 20 perces sétára található a Kassai úti Campustól, a Nagyerdőn keresztül. A kollégium weboldala > itt.

Szobaárak:
Egyágyas szoba: 8.250 Ft/szoba/éj
Kétágyas szoba: 8.800 Ft/szoba/éj
Háromágyas szoba: 13.200 Ft/szoba/éj

Az ár nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, melynek mértéke 18 év felett 400 Ft / fő / éj.

FONTOS INFORMÁCIÓK A FOGLALÁSHOZ

A kollégiumban szállást foglalni az alábbi adatok teljeskörű megadásával, egyénileg lehet: 

Név
Telefonszám
E-mail cím
Érkezés napja
Távozás napja
Szoba típusa (egy-, két- vagy háromágyas)
Vendégek neve
Megjegyzés: DICS-SULI 2022

A foglalást erre a két e-mail címre küldd:
czere.miklos@unideb.hurecepcio@unideb.hu

Felhívjuk figyelmedet, hogy a háromágyas szobák túlnyomó többségben dupla szobák, egy közös vizesblokkal. Amennyiben háromágyas szobát választasz, azzal elfogadod, hogy a szobák beosztása a foglalások érkezési sorrendjében történik, és a foglaltság függvényében közös vizesblokkal ellátott háromágyas szoba is kiosztásra kerülhet számodra.
Kérünk titeket, hogy előre egyeztessetek a leendő szobatársaitokkal, és a szobafoglalást egy e-maillel jelezzétek a Kollégiumnak, minden név megadásával.

Megjegyzés

Fizetés: előreutalással a Kossuth Kollégium által küldött díjbekérő alapján. 
Egy foglaláshoz a Kollégium egy díjbekérőt küld, azt egy személynek kell kifizetnie. Az utaláskor közleményben fel kell tüntetni a díjbekérő számát. 
Felhívjuk figyelmedet, hogy a Kossuth Kollégium csak a foglaláskor megadott információkat veszi figyelembe a foglalás véglegesítésekor.
A foglalás módosítására legkésőbb az érkezés előtt 1 héttel van lehetőség, azt követően módosítási igényt a Kollégium már nem tud fogadni.

A kollégiumban ellátás igénylésére sajnos nincs lehetőség, azt továbbra is a Campus Hotelen keresztül tudsz igényelni július 18-igmiklosine.takacs.nikolett@unideb.hu e-mail címen.

Reggeli: 1.900 Ft/fő/alkalom
Ebéd: 2.100 Ft/fő/alkalom
Vacsora: 2.900 Ft/fő/alkalom

A reggeli kontinentális vagy svédasztalos rendszerben történik a létszám függvényében, az ebéd és a vacsora napi menükínálatból választható előzetesen. 
A menüválasztást az adott nap, az étkezés és a választott menü betűjelének feltüntetésével kell megadni.
Az étkezések költségét a szállás díjához hasonlóan előre kell rendezni.
FIGYELEM, csak az előre megrendelt menüket tudja az étterem biztosítani!

Itt a tábor ideje alatt elérhető étlap, amiből választani tudsz. Nagyításhoz kattints a képre!

Ellátás fizetés módja: egyénileg, közvetlenül a Campus Hotel felé.

Ha bármilyen igényed felmerül a megrendelt és visszaigazolt ellátással kapcsolatosan, azt a Campus Hotel elérhetőségein tudod jelezni:
Telefonszám: 06 52 529 100
E-mail cím: miklosine.takacs.nikolett@unideb.hu

Továbbá e fenti elérhetőségen kell jelezni a Campus Hotelben szállást foglalóknak a foglalás után felmerült egyéb igényeiket (például gyermek részére kiságy kérése, szállás módosítása). A Campus Hotelben a szállás díjmentes lemondására 2022. július 20-ig van lehetőség.

Várunk titeket Debrecenben!

Szállásfoglalásra a Dics-Suli regisztrációs felületén nincs lehetőség, a szállást és ellátást egyénileg, közvetlenül a Campus Hotel foglalási felületén szükséges foglalni > Szállásfoglalás

Kedvezményes Dics-Suli szállásárak
(Ha nem szeretnél péntek reggel kiköltözni a szobából, a péntek éjszakai szállást is szükséges lefoglalni!)

A épület – megtelt
Légkondicionált egy- és kétágyas szoba
Egyágyas szoba: 8.800 Ft/szoba/éj
Kétágyas szoba: 9.900 Ft/szoba/éj

B épület
Egy-, két- és háromágyas szobák
Egyágyas szoba: 8.250 Ft/szoba/éj
Kétágyas szoba: 8.800 Ft/szoba/éj
Háromágyas szoba: 13.200 Ft/szoba/éj

A Campus Hotel pótágyat korlátozott számban tudott biztosítani, amelyek a nagy érdeklődés miatt már elfogytak. 

Saját pótágy esetén a kiegészítő bekészítés (ágynemű, plusz törölköző, pohár, sampon, szappan) díja 2.500 Ft (a foglaláskor kell az igényt jelezni).

Gyerekkedvezmény: 4 éves korig szülővel egy szobában azonos ágy használata esetén ingyenes.

A kedvezményes szállásárak igénybevételéhez a foglaláskor megjegyzésben fel kell tüntetni:
DICS-SULI 2022

A fenti szobaárak tartalmazzák a szállást, ÁFA-t, naponta történő szemétürítést és kétnaponta takarítást. Ellátást és az idegenforgalmi adót azonban nem.

Ellátást szintén a Campus Hotelen keresztül lehet igényelni:

Reggeli: 1.900 Ft/fő/alkalom
Ebéd: 2.100 Ft/fő/alkalom
Vacsora: 2.900 Ft/fő/alkalom

A reggeli kontinentális vagy svédasztalos rendszerben történik a létszám függvényében, az ebéd és a vacsora napi menükínálatból választható előzetesen. 
A vacsora menüválasztást az adott nap és a választott menü betűjelének feltüntetésével kell megadni a foglalási oldal Megjegyzés mezőjében.
Az étkezések költségét a helyszínen kell rendezni.
Figyelem, csak az előre megrendelt menüket tudja az étterem biztosítani!

A tábor ideje alatt elérhető étlap az alábbi linkre illetve képre kattintva érhető el >> Étlap

Szállás és ellátás fizetés módja: egyénileg, közvetlenül a Campus Hotel felé.

Ha bármilyen igényed felmerül a szállással vagy az ellátással kapcsolatosan (például gyermek részére kiságy kérése, szállás módosítása) azt a Campus Hotel elérhetőségein tudod jelezni:
Telefonszám: 06 52 529 100
E-mail cím: miklosine.takacs.nikolett@unideb.hu

A szállás díjmentes lemondására 2022. július 20-ig van lehetőség.

Kurzus információk

Dics-Suli

A Nyári Dicsőtő és Próféta Iskolában a hét folyamán nagy tapasztalattal rendelkező magasan képzett keresztény zenész tanárok, dicsőítők tanítanak.

Előadás jellegű, nagyobb létszámú kurzusok és kisebb előadások keretében igyekszünk továbbadni mindazt, amivel elősegíthetjük a résztvevők fejlődését. Vágyunk arra, hogy segítsünk abban, hogy a résztvevők hatékonyabban, és magasabb színvonalon tudják ajándékaikat és tehetségüket kamatoztatni Isten Királyságában, és inspirációt nyerjenek.

A tábor nagyszerű lehetőséget nyújt arra, hogy megismerkedhessünk sok dicsőítővel, szolgálókkal, akik Magyarország különböző régióiból, a határon túlról, különféle gyülekezetekből érkeznek, és valójában egymástól is sok inspirációt nyerhetünk.

Próféta Suli

Az idén 15 éves Próféta Iskola sokunk számára egy kihagyhatatlan szellemi műhellyé vált, ahol a biblikus felkészítések mellett törekszünk az erő, a szeretet és a józanság hármas mércéjét alkalmazni.

Szeretnénk továbbra is nagyobb hangsúlyt helyezni a képzések mellett Isten jelenlétének megélésére.

Az elmúlt évek bizonyították, hogy felnőtt egy érett, hiteles magyar prófétai csapat, akik a szolgálatokat végzik, de tervezzük nemzetközi szolgálók meghívását is.

Az Alabástrom Projekt Misszió idén is a szerdai napon segíti a Nemzeti Prófétai Mozgalom látását, hogy százak és százak növekedjenek ajándékukban és érjék el az embereket mind a helyszínen, mind online módon.

Ha szeretnél növekedni a prófétai ajándékban vagy csak egyszerűen időt tölteni egy prófétai közegben Istennel, várunk szeretettel!

Evang Suli

Ebben az évben ismét megrendezésre kerül az Evangélista Iskola gyakorlati evangélizációs kurzusa. 

  • Hisszük azt, hogy a Szent Szellem minden újjászületett hívő ember hitét, személyes történetét, tanúskodását használni szeretné abban, hogy sokak  élete, akik még nem találkoztak személyesen Jézussal, gyökeresen megváltozzon.
  • Hisszük, hogy a kurzus során a résztvevők egy olyan erőteljes inspirációt kapnak a Szent Szellemtől, ami radikálissá teszi Őket az evangélium hirdetésében. 
  • Hisszük, hogy az itt töltött idő új távlatokat nyit előttük a Szent Szellem természet feletti munkájának megragadásában, mivel hisszük, hogy AZ EVANGÉLIUM ISTEN EREJE!

Délelőttönként kipróbált, az evangélizálásban, bizonyságtételben gyakorlott szolgálók tanítanak, inspirálnak bennünket arra, hogy bátran kilépjünk a környezetünk, barátaink, ismerőseink felé az evangéliummal. A hitüket, személyes tapasztalataikat osztják meg velünk, hogy hatékonnyá váljunk a bizonyságtételben.
Nem egyszerűen arról tanulunk majd, hogy hogyan osszuk meg személyes történetünket másokkal, hanem arról is, hogy hogyan szolgáljunk a Szent Szellem erejével a világ felé, átélve Isten Királyságának természet feletti valóságát!

Délutánonként tapasztalt utcai evangélisták vezetésével, Debrecen utcáin hirdetjük Jézus szeretetét, imádkozunk az emberekért, a betegek gyógyulásáért, a szükségben levőkért. Meghívjuk Őket a Dics Suli esti, szabadtéri rendezvényeire, ahol egy újabb erőteljes istenélmény vár rájuk.

Mindeközben a kurzus belső helyszínén közbenjáró ima és dicsőítés zajlik majd az utcai szolgálatért.
A kurzus részvevői a délutánok folyamán, szabadon választva mind az utcai evangelizálásban, mind a közbenjárásban részt vehetnek.

Jelentkezz mihamarabb

Nap
Óra
Perc
Másodperc