Kedves jövendőbeli résztvevőnk!

Itt a honlapon lehet elektronikusan kitölteni a jelentkezést, amely beérkezése után azonnal küldünk egy automatikus visszajelzést, amely tartalmazza a hozzánk beérkezett adatokat. Az ezt követő időszakban kezdjük meg a jelentkezés konkrét feldolgozását, de kérünk légy türelemmel, amint tudunk, jelentkezünk.

A tábor időtartama: 2021.07.26. – 2021.07.30.
A tábor hétfőn esti alkalommal kezdődik és péntek esti alkalommal zárul.
Regisztrációs határidő szállásigénylés esetén: 2021. július 9.
A szállás költségének befizetési határideje (a Campus Hotel részére): 2021. július 15.

Jelentkezési díj:

A jelentkezésedet csak a beérkezett regisztrációs díj befizetése után tudjuk feldolgozni, mert ez jelzi számunkra, hogy tényleg számíthatunk a részvételedre. A regisztrációs díj összege 2.000 Ft, melyet 2021. július 9-ig szükséges elutalni számunkra. Amennyiben ezt követően szeretnél regisztrálni, arra a csak helyszínen lesz lehetőség, ekkor szállást már nem fogunk tudni biztosítani. Lehetőség van nem egész héten részt venni, de a regisztrációs díj összege ez esetben is változatlan.

Gyerekfelügyelet
Az alkalmak ideje alatt egész héten van lehetőség gyerekfelügyelet igénylésére. Mivel az esti alkalmak nyitottak így azok idejében a gyerekfelügyelet is ingyenes.

Étkezés:
Az étkezést mindenkinek egyénileg szükséges megoldania.

COVID információk

Az érvényben lévő járványügyi jogszabályoknak megfelelően jelenleg VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY szükséges a tábor és esti alkalmakon való részvételhez, mivel a rendezvény egy külső helyszínen kerül megrendezésre.
Bízunk benne, hogy ha enyhülnek a szabályozások akkor nem leszünk kötelesek védettségi igazolványhoz kötni a részvételt.
A szabályokat figyelemmel kísérjük, és folyamatosan frissítjük a részvételi információkat!

SZÁLLÁST ÉRINTŐ FONTOS VÁLTOZÁS!
OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!

Az idei évtől kezdve, a szállásra való regisztrációt követően, a DicsSuli a leadott igényeket továbbítja a Campus Hotel részére, és onnantól minden szállással kapcsolatos változtatás, igény, illetve a szállás fizetése a Campus Hotelnél történik. 

 • Egyágyas szobában (légkondicionált): 8000 Ft/fő/éj
 • Egyágyas szobában: 7500 Ft/fő/éj
 • Kétágyas szobában (légkondicionált): 4,500 Ft/fő/éj
 • Két-háromágyas szobában: 4000 Ft/fő/éj

Minden szobához saját zuhanyzó, wc és hűtő tartozik, valamint konyha használati lehetőség. 

A jelenlegi szabályozásoknak megfelelően IFA idén nem kerül felszámításra.

Gyerekkedvezmény: a szállás 2 éves kor alatt ingyenes.

A regisztráció folyamata

 1. A dics-suli weboldalán található regisztrációs felület kitöltését követően a Dics-Suli azonnali visszaigazolást küld a jelentkező részére. Ebben a levélben feltüntetésre kerül minden információ, amit a regisztrációkor meg kell adni (pl. hány napra érkezel, hány napra kérsz szállást, ennek mennyi az ára).
 2. A Dics-Suli részére ezek után – a regisztráció érvényesítése érdekében – át kell utalnod a Regisztrációs díjat, 2000 Ft-ot az alább feltüntetett számlaszámra (K&H Bank: Nyári Dicsőítő Iskola 10400339-50526671-78541010).
 3. A Dics-Suli ezek után továbbítja a Campus Hotel részére a szállásigényedet (melybe belefoglalja a szobatársadra, a szobatípusra és minden egyedi kérésre vonatkozó igényedet), mely után a Campus Hotel kiküld egy visszaigazolást a szállásodról, és a fizetendő összegről, a fizetési módokról.
 4. Ezután a Campus Hotel részére kell átutalni a szállás díját a visszaigazolásban küldött információk alapján. 


Ha ezek után
bármilyen igényed felmerül a szállással kapcsolatosan (pl. gyermek részére kiságy kérése, szállás módosítása) azt a Campus Hotelnél tudod jelezni, az alábbi elérhetőségeken:

Telefonszám: 06 52 529 100
E-mail cím: miklosine.takacs.nikolett@unideb.hu

Amennyiben a tábori regisztrációdon szeretnél módosítani (pl. mely napokon szeretnél részt venni), vagy további kérdésed merülne fel az eseménnyel kapcsolatosan, a DicsSuli alábbi elérhetőségén kereshetsz minket: regisztracio@dics-suli.hu

Ki lesz a szobatársam, ha nem jelöltem meg senkit a jelentkezéskor?
Ha már tudod, hogy kivel szeretnél egy szobában aludni, akkor van lehetőséged a regisztrációs űrlapon ezt megjelölni, és mi ezt figyelembe vesszük.
Amennyiben nem jelölsz meg szobatársat, úgy a Campus Hotel veled azonos nemű, hasonló szobaigénnyel rendelkező jelentkezőt fog beosztani melléd.

FONTOS!
Amennyiben nincsen olyan jelentkező, aki szintén ugyanolyan típusú szobában szeretne lenni, akkor csak kevesebb férőhelyes szobában tudunk elhelyezni, melynek költsége magasabb lehet.

Fizetési információk

Regisztrációs határidő szállásigénylés esetén: 2021. július 9.
A szállás költségének befizetési határideje (a Campus Hotel részére): 2021. július 15.

Ez azt jelenti, hogy a szállás költségeket kérjük, hogy ne az alábbi számlaszámra utaljátok át, hanem közvetlenül a Campus Hotel részére! A Campus Hotel a regisztrációt követően 1 héten belül felveszi a résztvevőkkel a kapcsolatot, és tájékoztat a fizetéssel kapcsolatos tudnivalókról (pl. Szép Kártyás fizetés, bankszámlaszám… stb.). 

A REGISZTRÁCIÓS DÍJ (2000 FT) BEFIZETHETŐ/ÁTUTALHATÓ A KÖVETKEZŐ SZÁMLASZÁMRA: 

K&H Bank: Nyári Dicsőítő Iskola 10400339-50526671-78541010

KÜLFÖLDI UTALÁS ESETÉN: 

Nemzetközi számlaszám: HU80-10400339-50526671-78541010 

SWIFT KÓD: OKHB HUHB

AZ ÁTUTALÁS KÖZLEMÉNYÉBEN MINDENKÉPPEN MEG KELL JELENÍTENI A REGISZTRÁCIÓS AZONOSÍTÓ SZÁMO(KA)T!

Kurzus információk

Idén egy igazán különleges tábor vár ránk, ahol számos új dologgal és meglepetéssel várunk titeket.
Korábbi évektől eltérően a jelentkezés során csupán azt szükséges megadni, hogy melyik iskolába jelentkezel, mivel a kurzusok rendszere megváltozik. Több olyan alkalmat tervezünk, amin egy-egy iskolából (Dics-Suli, Próféta Suli, EvangSuli) mindenki jelen van. Ezen felül új típusú workshopok és inspiráló előadások is várnak minden táborozót számos különböző témában.

Dics-suli 

A Nyári Dicsőtő és Próféta Iskolában a hét folyamán nagy tapasztalattal rendelkező magasan képzett keresztény zenész tanárok, dicsőítők tanítanak.
Előadás jellegű, nagyobb létszámú kurzusok és kisebb előadások keretében igyekszünk továbbadni mindazt, amivel elősegíthetjük a résztvevők fejlődését. Vágyunk arra, hogy segítsünk abban, hogy a résztvevők hatékonyabban, és magasabb színvonalon tudják ajándékaikat és tehetségüket kamatoztatni Isten Királyságában, és inspirációt nyerjenek. A

tábor nagyszerű lehetőséget nyújt arra, hogy megismerkedhessünk sok dicsőítővel, szolgálókkal, akik Magyarország különböző régióiból, a határon túlról, különféle gyülekezetekből érkeznek, és valójában egymástól is sok inspirációt nyerhetünk.

 

Próféta Suli

A Próféta Iskola erőteljes ugyanakkor kiegyensúlyozott tanítással, képzéssel igyekszik segíteni ennek az ajándéknak a fejlődését. Az elmúlt évek sok jó gyümölcse igazolja, hogy a prófétai ajándék megfelelő keretek között ma is működik és nagy áldás a gyülekezetek számára. 

A jelenlegi nemzetközi korlátozások miatt idén magyar szolgálói csapat fog szolgálni a Próféta Suliban. Hisszük, hogy együtt fantasztikusan megtapasztaljuk Isten jelenlétét az idei táborban.
Az egész programtervben lesznek változások. A kezdők és ifik számíthatnak arra, hogy megtalálják a helyüket, de a haladók és mentorok számára is lesznek izgalmas események.

A tavalyi Országos Prófétai Találkozóhoz hasonlóan az idén is helyet kap az Alabástrom Projekt, mely az elmúlt 1 évben szárnyain hordozta a prófétai mozgalmat.

 

EVANG SULI

Ebben az évben ismét megrendezésre kerül az Evangélista Iskola gyakorlati evangélizációs kurzusa. 

 • Hisszük azt, hogy a Szent Szellem minden újjászületett hívő ember hitét, személyes történetét, tanúskodását használni szeretné abban, hogy sokak  élete, akik még nem találkoztak személyesen Jézussal, gyökeresen megváltozzon.
 • Hisszük, hogy a kurzus során a résztvevők egy olyan erőteljes inspirációt kapnak a Szent Szellemtől, ami radikálissá teszi Őket az evangélium hirdetésében. 
 • Hisszük, hogy az itt töltött idő új távlatokat nyit előttük a Szent Szellem természet feletti munkájának megragadásában, mivel hisszük, hogy AZ EVANGÉLIUM ISTEN EREJE!

Délelőttönként kipróbált, az evangélizálásban, bizonyságtételben gyakorlott szolgálók tanítanak, inspirálnak bennünket arra, hogy bátran kilépjünk a környezetünk, barátaink, ismerőseink felé az evangéliummal. A hitüket, személyes tapasztalataikat osztják meg velünk, hogy hatékonnyá váljunk a bizonyságtételben.
Nem egyszerűen arról tanulunk majd, hogy hogyan osszuk meg személyes történetünket másokkal, hanem arról is, hogy hogyan szolgáljunk a Szent Szellem erejével a világ felé, átélve Isten Királyságának természet feletti valóságát!

Délutánonként tapasztalt utcai evangélisták vezetésével, Debrecen utcáin hirdetjük Jézus szeretetét, imádkozunk az emberekért, a betegek gyógyulásáért, a szükségben levőkért. Meghívjuk Őket a Dics Suli esti, szabadtéri rendezvényeire, ahol egy újabb erőteljes istenélmény vár rájuk.

Mindeközben a kurzus belső helyszínén közbenjáró ima és dicsőítés zajlik majd az utcai szolgálatért.
A kurzus részvevői a délutánok folyamán, szabadon választva mind az utcai evangelizálásban, mind a közbenjárásban részt vehetnek.

 

SIESS! Jelentkezz mihamarabb

Nap
Óra
Perc
Másodperc