Dics-Suli

Evang suli

XXIII. Nyári Dicsőítő és Próféta Iskola

2024.

07. 31. - 08.03.

Mi az Evang Suli?

Te is szeretnéd, hogy a környezetedben: a családodból, a barátaid közül, a közösségedben, a városodban, Magyarországon minél többen hazataláljanak Istenhez

Igazi áttörésre vágysz a megtérések területén? Szeretnéd, hogy Isten Téged is használjon ebben? 

Hisszük, hogy a Szent Szellem minden újjászületett, hívő ember hitét, személyes történetét, használni akarja abban, hogy minél  többen találkozzanak személyesen Jézussal, és sorsuk gyökeresen megváltozzon.

Hisszük, hogy az evangélista kurzus során a résztvevők  erőteljes inspirációt kapnak a Szent Szellemtől, ami radikálissá teszi Őket az evangélium hirdetésében. 

Hisszük, hogy az itt töltött idő új távlatokat nyit előttünk a Szent Szellem természet feletti munkájának megragadásában, mivel hisszük, hogy AZ EVANGÉLIUM ISTEN EREJE!

Mire számíthatsz?

Ebben az évben is erősíti a csapatot Fóris Tamás, a VEKKER (Veszprémi Keresztény Közösség) pásztora egy KIEMELTEN FONTOS ÜZENETTEL! 

Tamás személyes ajánlója:

A korábbi évek kurzusain elmélyedtünk a kapcsolati evangelizációban, beszéltünk a helyi gyülekezetek evangelizációs szerepéről, a menny természetfeletti erejének felszabadításáról az evangelizációban, tanultunk kommunikációs technikákról, gyakorlati példákon keresztül.

Idén is biztosan szó fog esni arról, hogy hogyan tudunk növekedni az elhívásunkban, hogyan lehetünk a békesség követei, és gyakorlati példákon, megtörtént eseteken keresztül fogunk épülni az evangelizációs szolgálatunkban, mindezt sokévnyi evangelizációs tapasztalattal rendelkező tanárok segítségével.