Evang-Suli 2023

Kurzus információk

Ezen a nyáron újra lesz Evangélista Iskola a Dics-Sulival karöltve! 

Te is szeretnéd, hogy a környezetedben: a családodból, a barátaid közül, a közösségedben, a városodban, Magyarországon minél többen hazataláljanak Istenhez

Igazi áttörésre vágysz a megtérések területén? Szeretnéd, hogy Isten Téged is használjon ebben? 

Hisszük, hogy a Szent Szellem minden újjászületett, hívő ember hitét, szemé­lyes történetét, használni akarja abban, hogy minél  többen talál­koz­zanak szemé­lyesen Jézussal, és sorsuk gyöke­resen meg­vál­tozzon.

Hisszük, hogy az evangélista kurzus során a résztvevők  erőteljes inspirációt kapnak a Szent Szellemtől, ami radi­kálissá teszi Őket az evangélium hirde­tésében. 

Hisszük, hogy az itt töltött idő új távlatokat nyit előttünk a Szent Szellem természet feletti munkájának megraga­dásában, mivel hisszük, hogy AZ EVANGÉLIUM ISTEN EREJE!

A már jól ismert evangélista csapat mellett idén velünk lesz igazi meglepetésként Ray Bevan, Walesből! 

Ray egy világszerte ismert szolgáló, aki úgy mutatja be az “Igét”, hogy az kihívást, vigasztalást, együttérzést és irgalmat képviseljen egyszerre. Vibráló, humoros, egyben őszinte és tisztelettel teli. 

Ray egy személyben tanító, pásztor, zenész és énekes, emellett számos könyv szerzője. Küldetése, hogy segítsen az embereknek elmélyíteni a Jézussal való kapcsolatukat, betelje­síteni az elhívásukat.

Miután megalapította a  walesi ‘The King’s Church’ gyülekezetet 1989-ben, 25 éven át pásztorolta. Emellett 7 évig szolgált ifjúsági evangélistaként, ország­szerte iskola­missziót is végezve. 

„Nyugdíjba vonulása” után még ma is sokak által keresett előadó, aki folyama­tosan járja a világot, hogy Isten kegyel­mével szolgáljon az emberek felé.

Ebben az évben is erősíti a csapatot Fóris Tamás, a VEKKER (Veszprémi Keresztény Közösség) pásztora egy KIEMELTEN FONTOS ÜZENETTEL! 

Tamás személyes ajánlója:

A jelentkezés beérkezését követően azonnal küldünk egy automatikus visszajelzést, amely tartalmazza a hozzánk beérkezett adatokat. Az ezt követő időszakban kezdjük meg a jelentkezés konkrét feldolgozását, de kérünk légy türelemmel, amint tudunk, jelentkezünk.

Az Evang Suli időtartama: 2023. július 12-15.

A kurzus költsége

Ha már most tudod, hogy ott leszel az idei táborban, biztosítsd a részvételed! Lehetőség van napijegy vásárlására is, amennyiben nem egész héten szeretnél részt venni a táborban.

Előzetes regisztrációval: 10.000 Ft/fő
Napidíj: 4.000 Ft/fő/nap

Bár a kurzusok július 15-én, szombaton véget érnek, de a tábor programja folytatódik a július 16-án vasárnap megrendezésre kerülő Dicsőítő és Próféta Konferenciával, amelyen a részvétel ingyenes, ám előzetes regisztrációhoz kötött. Ezen a napon egy többalkalmas, tanításokkal, dicsőítéssel egybekötött konferencia napon várunk titeket!