Dics-Suli

Kurzus információk

A Nyári Dicsőtő és Próféta Iskolában a hét folyamán nagy tapasztalattal rendelkező magasan képzett keresztény zenész tanárok, dicsőítők tanítanak.

Előadás jellegű, nagyobb létszámú kurzusok és kisebb előadások keretében igyekszünk továbbadni mindazt, amivel elősegíthetjük a résztvevők fejlődését. Vágyunk arra, hogy segítsünk abban, hogy a résztvevők hatékonyabban, és magasabb színvonalon tudják ajándékaikat és tehetségüket kamatoztatni Isten Királyságában, és inspirációt nyerjenek.

A tábor nagyszerű lehetőséget nyújt arra, hogy megismerkedhessünk sok dicsőítővel, szolgálókkal, akik Magyarország különböző régióiból, a határon túlról, különféle gyülekezetekből érkeznek, és valójában egymástól is sok inspirációt nyerhetünk.

Idei kurzusaink:

Dob kurzus (Kurzus tanárok: Centgráf Benjámin, Terecskei Pál)
Basszus gitár kurzus (Kurzus tanárok: Durkó Norbert, Makovei Milán)
Elektromos gitár kurzus (Kurzus tanárok: Bódi Norbert, Kiss Gábor)
Akusztikus gitár kurzus (Kurzus tanárok: Buzás István, Lettner Gábor)
Billentyű kurzus (Kurzus tanárok: Durkó Teofil, Tóth Ákos)
Fuvola kurzus (Kurzus tanár: Lakatos Vera)
Trombita kurzus (Kurzus tanár: Rajz József)
Szaxofon kurzus (Kurzus tanár: Kedl László)
Hegedű kurzus (Kurzus tanár: Kovács Péter)
Ének kurzus (Kurzus tanárok: Fóris Rita, Kedl Ildi, Andelic Jonathan)
Kreativitás és Festészet kurzus (Kurzus vezetők: Csonka Mónika, Vácziné Nyári Eszter, Noemi Eva Marian)

A hangszeres és az énekes kurzusok során elsősorban az új dalok megismerésére, és az azokban felmerülő problémákra, azokkal kapcsolatos fontos tudnivalókra koncentrálunk. Nem zajlik zeneiskolai szintű oktatás, inkább szeretnénk tanácsot, módszereket, inspirációkat adni. Interaktív, workshop-szerű kurzusokon abban szeretnénk segíteni, amire a legnagyobb szükséged van, ezért a regisztráció során akár előre is jelezheted (sőt, erre kifejezetten kérünk is), ha valamilyen téma jobban érdekel!

Dicséret vezetés kurzus (Kurzus felelős: Lakatos Péter)
A Dics-Suli tanári csapat dicséret vezetői adnak tovább fontos tanításokat, megértéseket, amelyek sokat segíthetnek a tovább lépésben. Az előadásokat interaktív formában tartjuk, mindig lesz lehetőség kérdezni, olyan témákat felvetni, amelyek még érdekelnének.

Producer és hangszerelés kurzus (Kurzus vezető: Ferencz Péter Peet)
Betekintést kaphatsz egy dal hangszerelésének fontos szempontjaiba, kérdezhetsz, tanulhatsz tapasztalt producertől. Jó, ha vannak kérdéseid akár konkrét hangszerelési, dal szerkesztési, vagy más produceri területeken, mert itt megbeszélheted őket.

Dalíró, dalfordító kurzus (Kurzus vezető: Kerekes Ernő)
Alkotó folyamatokban, dalok szerzése, csiszolása, szövegírás, dalszöveg fordítás témákban kaphatsz hasznos tanácsokat, inspirációkat. A kurzus során valamilyen közös alkotásra, csapat munkára is lehetőség nyílik majd.

HANGADÓK – gyerek dics (Kurzus vezetők: Rajz Andi, Köves Dorkás)
Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a felnövekvő, ifjú generáció is megtalálja a helyét Isten dicséretében! Ezen a kurzuson szeretettel várjuk a 8-14 éves gyermekeket, hogy tanuljanak a dicsőítésről, és be is kapcsolódhassanak Istenünk magasztalásába. A kurzusra azokat az idősebb, akár felnőtt érdeklődőket is várjuk, akik elhívást éreznek magukban a gyerekszolgálat, illetve a tánc iránt, így tanulva ezekről a szolgálatokról. 

Kreativitás és Festészet kurzus (Kurzus vezetők: Csonka Mónika, Vácziné Nyári Eszter, Noemi Eva Marian)
Az elmúlt évek során a Dics-suliban megrendezett Kreativitás és Festészet kurzus sokunkat indított el egy olyan úton, amelyen azóta is fejlődünk, tanulunk és alkotunk. Linwood Berry mentorálása és festői ajándéka adta az alapot egy hasonló, de kicsit mégis más Festészet kurzusnak, amit idén három tanítványa fog megtartani. Istent dicsőítjük és mások felé szolgálunk továbbra is a művészet ezen ágával.

A tábor időtartama: 2022.07.25 – 2022.07.29.
A tábor hétfőn az esti alkalommal kezdődik és a péntek esti alkalommal zárul.
 
A TÁBOR KÖLTSÉGE
Ha már most tudod, hogy ott leszel az idei táborban, biztosítsd a részvételed! Lehetőség van napijegy vásárlására is, amennyiben nem egész héten szeretnél részt venni a táborban.
 
Június 16-július 24. között:
Teljes heti részvétel: 20.000 Ft/fő
Napidíj: 4.000 Ft/fő/nap
 
Július 25-29.
DICS-SULI 2022 napijegy: 4.000 Ft/fő