Dics-Suli 2023

Kurzus információk

A nulladik napon délutántól lesz lehetőségetek a regisztrációra, és egy esti dicsőítő alkalommal indítjuk el a XXII. Nyári Dicsőítő és Próféta Iskolát!

07.13-15. között kurzusokon, közös dicsőítő alkalmakon, esti dicsőítéseken és a tavaly nagy népszerűségnek örvendő Dics-Suli-Bulikon vehettek majd részt. 

07.14-én este 22:00 órától egy 24 órás, szünet nélküli dicsőítésre hívunk titeket, hogy szabad folyást engedhessünk a Szent Szellemnek, és közösen imádhassuk az Atyát!

Ezen a napon a dicsőítés mellett a Dics-Suliban a kurzusok idősávjaiban további programokkal várunk titeket: 

  • délelőtt lesz lehetőség megismerni a Music 360 Method rendszerét, meghallgatni a platformot már használó dicsőítő csapatok beszámolóit, illetve segítséget kérni, ha elakadtál a felület használatában, 
  • délután pedig mentori beszélgetésekre várunk titeket a Dics-Suli tanári csapatával, ahol beszélgetünk, együtt imádkozunk a dicsőítő szolgálókért. 

A tábor Dics-Suli része egy közös, nyitott dicsőítő és evangéliumi esttel zárul szombaton, ám a program folytatódik: július 16-án vasárnap megrendezésre kerülő Dicsőítő és Próféta Konferenciával, amelyen a részvétel ingyenes, ám előzetes regisztrációhoz kötött. Ezen a napon egy többalkalmas, tanításokkal, dicsőítéssel egybekötött konferencia napon várunk titeket!

A tábor nagyszerű lehetőséget nyújt arra, hogy megismerkedhessünk sok dicsőítővel, szolgálóval, akik Magyarország különböző régióiból, a határon túlról, különféle gyülekezetekből érkeznek, így valójában egymástól is sok inspirációt nyerhetünk.

Nyári Dicsőítő Iskolában a hét folyamán nagy tapasztalattal rendelkező, magasan képzett, keresztény zenész tanárok, dicsőítők tanítanak.

Nagyobb létszámú kurzusok és kisebb előadások keretében igyekszünk továbbadni mindazt, amivel elősegíthetjük a résztvevők fejlődését. Az idei foglalkozások leginkább workshop jelleggel épülnek be a tábor programjába: a résztvevők nem hagyományos zeneiskolai oktatásra számíthatnak és nem csupán az aktuális idei dalok elsajátítására helyezzük majd a hangsúlyt – sokkal inkább a dicsőítő szolgálatban való növekedésre fogunk koncentrálni, és igyekszünk abban támogatni a kurzuson résztvevőket, hogy hogyan tudnak igazán kiteljesedni ebben szolgálatban.

Vágyunk arra, hogy segítsük a résztvevőket ajándékaik és tehetségük hatékonyabb, magasabb színvonalú kamatoztatására Isten Királyságában, és eközben inspirációt nyerjenek. 

Kurzusok

Ritmuszekció – Dob-basszus együtt játék (Kurzus vezetők: Terecskei Pál, Durkó Norbert)

Elektromos gitár – gitár-riffek, hangzások, szólók, atmoszféra (Kurzus vezetők: Kiss Gábor, Simonfalvi Krisztián)

Akusztikus gitár – egy gitáros dicsőítés, zenekari akusztikus gitározás (Kurzus vezetők: Buzás István, Lettner Gábor)

Billentyűs hangszerek – egy zongorás dicsőítés, vezető billentyű, második billentyű (Kurzus vezetők: Durkó Teofil, Tóth Ákos, Tóth Marcell)  

Fúvós hangszerek – trombita, szaxofon, fuvola (Kurzus vezetők: Rajz József, Kedl László, Lakatos Vera)

Vonós hangszerek – hegedű, brácsa, cselló (Kurzus vezetők: Kovács Péter, Görbicz Fülöp, Urbán Orsi)

Ének kurzus – hangképzés, vezető ének, vokál éneklés, prófétai ének (Kurzus vezetők: Fóris Rita, Kedl Ildi, Andelic Jonathan, Nemes Kati)

Dicséret vezetés kurzus – vezetés, csapat építés, szellemi áldozat bemutatás, együtt szolgálat másokkal (Kurzus vezető: Lakatos Péter)

Producer és hangszerelés kurzus (Kurzus vezetők: Ferencz Péter Peet, Hegedűs Dávid)

Színpadi jelenlét kurzus – mozgás, kommunikáció, felkészültség, öltözködés, design (Kurzus vezető: Perjesi-Sangala Felicie

Dalíró, dalfordító kurzus – dalszövegek írás, dalfordítás készítése (Kurzus vezető: Kerekes Ernő)

HANGadók gyerekdicsőítés kurzus – gyerekek szolgálata a dicsőítésben (Kurzus vezető: Rajz Andrea)

Kreativitás és Festészet kurzus – dicsőítés a képzőművészet eszközeivel

Dicsőítés a mindennapjainkban – dicsőítés szerepe mindannyiunk életében – nem csak dicsőítőknek                                

A hangszeres és az énekes kurzusok során elsősorban az új dalok megismerésére, és az azokban felmerülő problémákra, azokkal kapcsolatos fontos tudnivalókra koncentrálunk. Nem zajlik zeneiskolai szintű oktatás, inkább szeretnénk tanácsot, módszereket, inspirációkat adni. Interaktív, workshop-szerű kurzusokon abban szeretnénk segíteni, amire a legnagyobb szükséged van, ezért a regisztráció során akár előre is jelezheted (sőt, erre kifejezetten kérünk is), ha valamilyen téma jobban érdekel!

Dicséret vezetés kurzus (Kurzus felelős: Lakatos Péter)
A Dics-Suli tanári csapat dicséret vezetői adnak tovább fontos tanításokat, megértéseket, amelyek sokat segíthetnek a tovább lépésben. Az előadásokat interaktív formában tartjuk, mindig lesz lehetőség kérdezni, olyan témákat felvetni, amelyek még érdekelnének.

Producer és hangszerelés kurzus (Kurzus vezető: Ferencz Péter Peet)
Betekintést kaphatsz egy dal hangszerelésének fontos szempontjaiba, kérdezhetsz, tanulhatsz tapasztalt producertől. Jó, ha vannak kérdéseid akár konkrét hangszerelési, dal szerkesztési, vagy más produceri területeken, mert itt megbeszélheted őket.

Dalíró, dalfordító kurzus (Kurzus vezető: Kerekes Ernő)
Alkotó folyamatokban, dalok szerzése, csiszolása, szövegírás, dalszöveg fordítás témákban kaphatsz hasznos tanácsokat, inspirációkat. A kurzus során valamilyen közös alkotásra, csapat munkára is lehetőség nyílik majd.

HANGADÓK – gyerek dics (Kurzus vezetők: Rajz Andi, Köves Dorkás)
Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a felnövekvő, ifjú generáció is megtalálja a helyét Isten dicséretében! Ezen a kurzuson szeretettel várjuk a 8-14 éves gyermekeket, hogy tanuljanak a dicsőítésről, és be is kapcsolódhassanak Istenünk magasztalásába. A kurzusra azokat az idősebb, akár felnőtt érdeklődőket is várjuk, akik elhívást éreznek magukban a gyerekszolgálat, illetve a tánc iránt, így tanulva ezekről a szolgálatokról. 

Kreativitás és Festészet kurzus (Kurzus vezetők: Csonka Mónika, Vácziné Nyári Eszter, Noemi Eva Marian)
Az elmúlt évek során a Dics-suliban megrendezett Kreativitás és Festészet kurzus sokunkat indított el egy olyan úton, amelyen azóta is fejlődünk, tanulunk és alkotunk. Linwood Berry mentorálása és festői ajándéka adta az alapot egy hasonló, de kicsit mégis más Festészet kurzusnak, amit idén három tanítványa fog megtartani. Istent dicsőítjük és mások felé szolgálunk továbbra is a művészet ezen ágával.

A jelentkezés beérkezését követően azonnal küldünk egy automatikus visszajelzést, amely tartalmazza a hozzánk beérkezett adatokat. Az ezt követő időszakban kezdjük meg a jelentkezés konkrét feldolgozását, de kérünk légy türelemmel, amint tudunk, jelentkezünk.

A Dics- Suli időtartama: 2023. július 12-15.

A kurzus költsége

Ha már most tudod, hogy ott leszel az idei táborban, biztosítsd a részvételed! Lehetőség van napijegy vásárlására is, amennyiben nem egész héten szeretnél részt venni a táborban.

Előzetes regisztrációval: 10.000 Ft/fő
Napidíj: 4.000 Ft/fő/nap

A 2023. július 16-án, vasárnap megrendezésre kerülő Dicsőítő és Próféta Konferencián a részvétel ingyenes, ám előzetes regisztrációhoz kötött.