JUBILEUMI KEDVEZMÉNYES HETI DÍJ

JUBILEUMI KEDVEZMÉNYES HETI DÍJ 2 000 Ft

Regisztrálok

Regisztráció

A jelentkezésedet csak a beérkezett előleg befizetése után tudjuk feldolgozni, mert ez jelzi számunkra, hogy tényleg számíthatunk a részvételedre.

A regisztrációs díj összege 2.000 Ft, melyet 2021. július 9-ig szükséges elutalni számunkra. Amennyiben ezt követően szeretnél regisztrálni, arra a csak helyszínen lesz lehetőség, ekkor szállást már nem fogunk tudni biztosítani. Lehetőség van nem egész héten részt venni, de a regisztrációs díj összege ez esetben is változatlan.

Az idei évtől kezdve, a szállásra való regisztrációt követően, a DicsSuli a leadott igényeket továbbítja a Campus Hotel részére, és onnantól minden szállással kapcsolatos változtatás, igény, illetve a szállás fizetése a Campus Hotelnél történik.

A regisztráció folyamata

  1. A dics-suli weboldalán található regisztrációs felület kitöltését követően a Dics-Suli azonnali visszaigazolást küld a jelentkező részére. Ebben a levélben feltüntetésre kerül minden információ, amit a regisztrációkor meg kell adni (pl. hány napra érkezel, hány napra kérsz szállást, ennek mennyi az ára).
  2. Dics-Suli részére ezek után – a regisztráció érvényesítése érdekében – át kell utalnod a Regisztrációs díjat, 2000 Ft-ot az alább feltüntetett számlaszámra (K&H Bank: Nyári Dicsőítő Iskola 10400339-50526671-78541010).
  3. Dics-Suli ezek után továbbítja a Campus Hotel részére a szállásigényedet (melybe belefoglalja a szobatársadra, a szobatípusra és minden egyedi kérésre vonatkozó igényedet), mely után a Campus Hotel kiküld egy visszaigazolást a szállásodról, és a fizetendő összegről, a fizetési módokról.
  4. Ezután a Campus Hotel részére kell átutalni a szállás díját a visszaigazolásban küldött információk alapján. 

Ha ezek után bármilyen igényed felmerül a szállással kapcsolatosan (pl. gyermek részére kiságy kérése, szállás módosítása) azt a Campus Hotelnél tudod jelezni, az alábbi elérhetőségeken:

Telefonszám: 06 52 529 100
E-mail cím: miklosine.takacs.nikolett@unideb.hu

Adatok az előleg banki átutalásához

AZ ÁTUTALÁS KÖZLEMÉNYÉBEN MINDENKÉPPEN MEG KELL JELENÍTENI A REGISZTRÁCIÓS AZONOSÍTÓ SZÁMO(KA)T! EZT A REGISZTRÁCIÓT KÖVETŐ VISSZAIGAZOLÓ EMAILBEN TALÁLJÁTOK MAJD.

A REGISZTRÁCIÓS DÍJ (2000 Ft) BEFIZETHETŐ/ÁTUTALHATÓ A KÖVETKEZŐ SZÁMLASZÁMRA:

K&H Bank
Nyári Dicsőítő Iskola 10400339-50526671-78541010

KÜLFÖLDI UTALÁS ESETÉN
Nemzetközi számlaszám: HU80-10400339-50526671-78541010
SWIFT KÓD: OKHB HUHB


Szállás

Campus HOtel

Az idei évtől kezdve, a szállásra való regisztrációt követően, a DicsSuli a leadott igényeket továbbítja a Campus Hotel részére, és onnantól minden szállással kapcsolatos változtatás, igény, illetve a szállás fizetése a Campus Hotelnél történik.

A épület egy- és kétágyas szoba (légkondicionált)

  • Egyágyas szoba: 8 000 Ft / szoba / fő / éj
  • Kétágyas szoba: 4 500 Ft / fő / éj

B épület (nem légkondicionált)

  • Egyágyas szoba: 7 500 Ft / szoba / fő / éj
  • Kétágyas szoba 4 000 Ft / szoba / fő / éj
  • Háromágyas szoba: 4 000 Ft / szoba / fő / éj

Amennyiben a szobában kevesebben szállnak, mint ahány férőhely van, az elfoglalt ágynak megfelelő
szobaárral kell számolni. (Tehát három ágyas szobában 2 fő kétágyas szobaárat kell hogy fizessen)

Gyerekkedvezmény: 2 éves korig szülővel egy szobában ingyenes.

Minden szobához saját zuhanyzó, WC és hűtő tartozik, valamint konyha használati lehetőség.
A jelenlegi szabályozásoknak megfelelően IFA idén nem kerül felszámításra.

Étkezés: az ár nem tartalmaz, mindenkinek egyénileg szükséges megoldania.

Ki lesz a szobatársam, ha nem jelöltem meg senkit a jelentkezéskor?

Ha már tudod, hogy kivel szeretnél egy szobában aludni, akkor van lehetőséged a regisztrációs űrlapon ezt megjelölni, és mi ezt figyelembe vesszük.
Amennyiben nem jelölsz meg szobatársat, úgy a Campus Hotel veled azonos nemű, hasonló szobaigénnyel rendelkező jelentkezőt fog beosztani melléd.

FONTOS!
Amennyiben nincsen olyan jelentkező, aki szintén ugyanolyan típusú szobában szeretne lenni, akkor csak kevesebb férőhelyes szobában tudunk elhelyezni, melynek költsége magasabb lehet.

SIESS! Jelentkezz mihamarabb