JUBILEUMI KEDVEZMÉNYES HETI DÍJ

JUBILEUMI KEDVEZMÉNYES HETI DÍJ 2 000 Ft

Regisztrálok

Regisztráció -Július 15 után

Itt a honlapon lehet elektronikusan kitölteni a jelentkezést, amely beérkezése után azonnal küldünk egy automatikus visszajelzést, amely tartalmazza a hozzánk beérkezett adatokat. Az ezt követő időszakban kezdjük meg a jelentkezés konkrét feldolgozását, de kérünk légy türelemmel, amint tudunk, jelentkezünk.

A tábor időtartama: 2021.07.26. – 2021.07.30.
A tábor hétfőn esti alkalommal kezdődik és péntek esti alkalommal zárul.

Tábor költsége: 
A Jubileumi tábor heti díja jelképesen 2.000 Ft. Lehetőség van nem egész héten részt venni, de a tábor díj összege ez esetben is változatlan.

Fizetés

A Jubileumi tábor heti díja jelképesen 2.000 Ft. Lehetőség van nem egész héten részt venni, de a tábor díj összege ez esetben is változatlan.

Július 15-ei regisztrációt követően:

  • Szállást már nem tudunk biztosítani.
  • A 2.000 Ft-os tábor díjat kérjük ne utald, hanem személyesen a táborban add oda a regisztrációs asztalnál
  • Aki július 15-én éjfélig regisztrált, és a Kossuth Kollégiumban kapott helyet, a szállás költségét szintén személyesen a táborban tudja rendezni.

Szállás

Július 15-ei regisztrációt követően szállást már nem tudunk biztosítani.

Aki július 15-én éjfélig regisztrált, és a Kossuth Kollégiumban kapott helyet, a szállás költségét szintén személyesen készpénzben a táborban tudja rendezni.

Ha a Campus hotelben visszaigazolt szállásod van, és  bármilyen igényed felmerül a szállással kapcsolatosan (pl. gyermek részére kiságy kérése, szállás módosítása) azt a Campus Hotelnél tudod jelezni, az alábbi elérhetőségeken:

Telefonszám: 06 52 529 100
E-mail cím: miklosine.takacs.nikolett@unideb.hu

Amennyiben a tábori regisztrációdon szeretnél módosítani (pl. mely napokon szeretnél részt venni), vagy további kérdésed merülne fel az eseménnyel kapcsolatosan, a DicsSuli alábbi elérhetőségén kereshetsz minket: regisztracio@dics-suli.hu

 

Nézd vissza az alkalmakat