Gyakran ismételt kérdések

A tábornak nincs teljes állású alkalmazottja, így nem tudunk a telefonos megkeresésekre reagálni és nem áll módunkban kiadni a személyes telefonszámainkat. Kérünk mindenkit, hogy a kérdéseit, módosítási kérelmeit kizárólag a regisztracio@dics-suli.hu email címen keresztül küldje el. Igyekszünk minél előbb válaszolni mindenkinek. Megértéseteket köszönjük!

A tábor idén szombaton a délelőtti alkalom után ér véget.

Idén mi nem biztosítunk étkezési lehetőséget, viszont a Campus étterem honlapján mindenkinek van lehetősége megrendelni az étkezéseket egyénileg.  Illetve igyekszünk a közelben található éttermek, boltok listáját is elérhetővé tenni

http://campusetterem.hu/kerdoiv/szabad_kereszteny2019

Idén mi nem biztosítunk étkezési lehetőséget, viszont a Campus étterem honlapján mindenkinek van lehetősége megrendelni az étkezéseket egyénileg.  Illetve igyekszünk a közelben található éttermek, boltok listáját is elérhetővé tenni

Idén a Campus Hotelben és a Boros József kollégiumban tudunk szállást biztosítani. További infó a szállás menüpont alatt.

Sajnos nincsenek, a légkondis szobák nem összenyithatóak.

Ha a hangszer könnyen hordozható (pl. hegedű, gitár, fuvola) érdemes elhozni, de a nagyobb hangszereket (pl. dob) nem szükséges.

A Dics-suliban nem zajlik zeneiskolai hangszertanítás, így akkor érdemes hangszeres kurzusra jelentkezni, ha már játszol az adott hangszeren.

A vonatállomásról: Az állomás épületével szemben, a jegypénztáros bódé mögött található a buszmegálló. Itt az 5-ös trolira kell felszállni, majd a Laktanya utcán leszállni.

A gyerek iskolában nem a gyerekszolgálattal kapcsolatos ismeretek oktatása zajlik, hanem a gyerekvigyázást jelenti, így erre csak gyermekeket lehet beíratni.

Még ha nem is énekelsz vagy játszol hangszeren, biztosak vagyunk benne, hogy találsz olyan kurzust, ahol épülhetsz és fejlődhetsz! Pontos listát találsz a kurzusainkról a www.dics-suli.hu oldalon az „Információk – Kurzusok” fül alatt, vagy ha írsz nekünk a regisztracio@dics-suli.hu e-mail címre, nagyon szívesen segítünk megtalálni a hozzád legjobban illő kurzust.

Ezen felül a regisztrációs díj nemcsak a kurzusok során használt termek, hanem az esti alkalmak helyszínének (a Lovardának és Főnix-csarnoknak) a bérleti díját is fedezi. Így regisztrációs díjat mindenkinek fizetnie kell.

A festőkurzus speciális eszközöket igényel, a felár ezek költségét fedezi. A felár 3 000 Ft/fő. 

Erre is van lehetőség, és természetesen nem kell az egész heti regisztrációs díjat kifizetni. A napi regisztráció díja 3500 Ft/fő/nap.

Ha a gyermek elmúlt két éves és a Campus Hotelben kívántok megszállni, minden esetben kell a gyermeket is regisztrálni és szállást is igényelni a számára, akkor is, ha nem igényel külön ágyat. Ennek az oka az, hogy a Campus Hotelben a szobában tartózkodó személyek száma alapján kerül kiszámításra a szoba díja.

TÁMOGASS MINKET

K&H Bank
10400339-50526678-67691004

Ha szeretnéd támogatni minket, akkor a fenti számlaszámon megteheted