A Nyári Dicsőítő iskola idén is örömmel várja és fogadja azokat a magyar énekeket és külföldi dicsőítő dalok fordításait, amelyeket alkalmasnak gondoltok arra, hogy a Gyülekezetekben elterjedjenek és segítsék Isten népét az Örökkévaló imádatában.
Ha szeretnéd, hogy meghallgassuk, és esetleg beválogassuk az idei dal-repertoárunkba a dalodat, fordításodat, küldd el nekünk! Lehetőleg Mp3-as hangzó anyaggal és legalább egy akkord-szöveg kottával. Fordítás esetén nagy segítség, ha az eredeti felvételt is mellékeled, vagy egy Youtube linket megadsz hozzá.
A beküldött anyagokat mindenképpen meghallgatjuk és többen is értékeljük, és ha kíváncsi vagy a véleményünkre, szívesen meg is osztjuk veled. Amennyiben beválogatjuk a dalt, mindenképpen értesítünk.
 

Idén annak érdekében, hogy időben el tudjunk készülni a dalok válogatásával előrehoztuk a beküldési határidőt. Ezen a felületen van lehetőségetek beküldeni a dalokat a 2020-as Dics-Suliba 2020. január 31-ig. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.